Няма наличност - Доставка до 10 Дни
Продуктов код: 010
Тегло (с опаковката): 5.07 кг.
Продукта е публикуван в категории: Протеини Bulk Големи разфасовки
Производител: Bulk Powders
Протеини Bulk и хранителни добавки от Англия
Цена: 172.00 лв
Доставка: от 0 лв. за някои квартали на София и от 7.70 лв. за останалата част на София и страната. Безплатна доставка за поръчки над 100 лв за София!
Извести ме когато продукта е отново в наличност:

Опции

Неовкусен
Banana Fudge
Шоколад
Шоколадов фъстък

Продукта не е в наличност

IconЗапитване за този продукт

По-голяма опаковка хидролизиран телешки протеин за по-ниска цена: 97% телешки изолат със страхотен вкус!

Beef Protein Isolate на Bulk е телешки протеин - евтин и много чист хидролизиран протеин изолат от говеждо месо, който заради чистотата и ниската си цена си се ползва масово като заместител на хранене.

Всички видове протеин НЕ са в наличност, което е по вина на производителя. Същия вид протеин, от друг доказан английски производител можете да купите тук: 97% Телешки протеин MyProtein.

Нашият хидролизиран телешки изолат, е добит от първокласен източник, има впечатляващ аминокиселинен профил и лесно се смесва с всякакъв вид течности. Съдържа невероятно високите 97% протеин, наличен е в 4 различни вкуса и във вариант без аромат.

Това е най-модерният в света телешки протеин на прах, предлага невероятно високото 97% съдържание на протеин, използвайки HydroBEEF ™ технология, произведен е от прясно европейско говеждо месо. Съдържа 29.1 грама протеин в порция от 30 грама протеинов шейк, с 0 грама въглехидрати и само 0.45 грама мазнини!

HydroBEEF ™ телешкият протеин е качествен протеин с ултра високо 97% съдържание на белтъчини. Това го прави един от най-чистите налични протеини в света, без конкуренция. Чудесен е, ако търсите алтернатива на традиционния суроватъчен протеин, ако спазвате строга палео диета или ако имате непоносимост към лактоза.

Уникален процес на хидролиза разгражда по-големите протеинови връзки, за да осигури превъзходна разтворимост на този изолат. Резултатът е сериозна формула - протеинов шейк за треньори, напреднали спортисти и състезатели, които искат само чист протеин, без нищо допълнително.

Сертификат за качество: можете да се убедите в съдържанието и качеството на телешкия ни протеин от този сертификат (PDF).

Поради високата си чистота, някои хора могат да намерят неовкусения вариант за неприятен на вкус, така че ако вкусът е важен за Вас, Ви препоръчваме да изберете овкусената опция, за да направите вашето преживяване с телешкия ни протеин по-приятно.

Моля, обърнете внимание, HydroBEEF™ Beef Protein Isolate 97 има пенлива консистенция заради съдържанието на 97% протеин. Това е по-забележимо в неароматизираната версия, която е с по-висока чистота.

Най-ниските цени за телешки протеин в България:

 • Опаковка от 1 кг (33 дози) = 43 лева за килограм телешки протеин. Цена: 1.30 лв на доза.
 • Опаковка от 2.5 кг (83 дози) = 95 лв (38 лв за кг), 1.10 лв за една доза.
 • Опаковка от 5 кг (167 дози) = 172 лв (34 лв за кг), 1.02 лв на доза.

Указания за прием:

Смесете 1 лъжичка (около 30 грама) протеин с 200 мл. вода и разбъркайте. Използвайте от 1 до 3 порции дневно в зависимост от изискванията Ви за прием на протеин.

Кога да го пиете: Телешкият протеин обикновено се приема смесен с храната или с друг протеин, като заместител на хранене или преди лягане за сън. Можете да го използвате през целия ден и между храненията, за да увеличите приема на протеин от организма ви при високопротеинова диета.

Комбиниране: Beef Protein Isolate 97 на Bulk може да се комбинира с всякакъв вид храна и хранителни добавки. Често се комбинира със суроватъчен протеин в съотношение 3:1 или 4:1. Така получавате евтин и много чист протеин с по-висока биологична стойност.

Патентът HydroBeef®, освен че е съставен от силно концентрирани хидролизирани говежди протеини (97%), може да се похвали с много интересен аминокиселинен профил, който е доказал, че има по-голяма "азотна оценка" дори от суроватъчния протеин (101,5 срещу 100 за суроватъчния). Хидролизирания телешки протеин има особено високи нива на аминокиселините пролин, глутамин и аргинин.

Това прави този протеин подходящ за най-чувствителните непоносими към лактоза и млечни продукти хора, които търсят алтернативен начин за подпомагане на възстановяването на мускулите, като се има предвид, че телешкият протеин има всички храносмилателни и абсорбционни особености на хидролизираните протеини от други източници. По-конкретно, съединението на "разглобените" полипептидни вериги се състои от:

15% от пептидите са с молекулен размер = 6000 Далтона;
55% са в диапазона 3000 Далтона;
30% се счита за истински "супер пептид" с молекулно тегло 500 Далтона или по-ниско.

Точно като колагенът, телешкият протеин съдържа висока концентрация на четири аминокиселини: глицин, пролин, хидроксипролин и аргинин (arginine).

Всичко в този тип протеин е в полза на отличната смилаемост и бързата бионаличност за по-ефективен и бърз процес на възстановяване на мускулите. Специфичният аминокиселинен профил на хидролизирания от говеждо месо протеин помага за подкрепата и структурната защита на хрущялите и връзките. Имайте предвид, че глицинът, аминокиселина, присъстваща в по-голямата част от животинските протеини и намираща се в сухожилията и мускулите, съставлява около една трета от структурата на колагена, където пролинът и хидроксипролинът също участват в състава (присъстват във висока концентрация в хидролизираното телешко месо).

Тези аминокиселини са особено популярни за последователите на палео диетата, но са подчертани и от гледна точка на поддръжка на човешкото тяло срещу стареенето. Всъщност, телешкият протеин е протеинова смес, почти задължителна за по-зрели спортисти, защото съдържа всички онези "градивни тухли", необходими когато извършвате дейности с висок потенциал за разграждане на протеини, със силно въздействие върху поддържането на функционалността на ставите и връзките. Освен това, глицинът е инхибиторен невротрансмитер в централната нервна система, където помага за регулирането на двигателните неврони и насърчава по-бързото преминаване на нервната система от състояние на тревога по време на тренировка в режим на възстановяване след тренировка.

Bulk Beef Protein Isolate е подходящ за:

 • Спортисти над 30 години. Аминокиселинния му профил подпомага силно поддръжката на ставите (съдържа големи количества от аминокиселините съдържащи се в колагена).
 • За предотвратяване на травми и възстановяване на хора с травми и проблеми със ставите.
 • За спортисти с ограничен бюджет. Цената е важна! Хора за които суроватъчния изолат е скъп, могат да го заменят с хидролизиран телешки изолат и да спестят много пари дългосрочно (разликата в цената между телешкия протеин и суроватъчния е 30%).
 • Препоръчва се за хора с непоносимост към лактоза и мляко.
 • Пие се вечер преди лягане или се добавя към някое от храненията ви - за вдигане на нивата на приемания протеин.
 • Евтин е и се ползва като заместител на хранене - изпийте една доза по всяко време на деня между храненията или го смесете с храната, например на закуска.

Съдържание на Beef Protein Isolate на Bulk:

 • Белтъчини: 29.1 гр. в една порция от 30 грама.
 • Лактоза: Няма.
 • Мазнини: По-малко от половин грам в порция.
 • Въглехидрати: Няма.

Ползи от нашия хидролизиран телешки протеин:

 • Високи нива на протеин. С 29 грама протеин на 30 грама продукт, този протеинов изолат е лесен начин да добавите допълнителни количества протеини към вашата диета.
 • Ниска цена! Най-добрата цена за телешки изолат на пазара в България. Всяка порция съдържа невероятните за цената си от само 72 стотинки 29 грама протеин.
 • Отличен вкус: Предлага се в 4 чудесни вкуса или без аромат за протеиновите пуристи.
 • Поддръжка и покачване на мускули: Чудесен е за поддръжка и качване на мускулна маса.

Съставки на телешкия изолат Bulk (за различните вкусове):

Неовкусен вариант (без вкус): 100% хидролизиран телешки протеин.

Всички останали вкусове: телешки хидролизиран протеин, слънчогледов лецитин, какао на прах, аромати (за вкусове шоколад и шоколадов фъстък), оцветител (бананов крем - карамел), сукралоза.

Хранителни стойности на продукта:

Неовкусен вариант (без вкус):

Хранителни стойности За 30 гр. порция За 100 гр.
Енергия kJ/kcal 497/118 1640/392
Мазнини
от които наситени
0.45 гр.
0.15 гр.
1.5 гр.
0.5 гр.
Въглехидрати
от които захари
0 гр.
0 гр.
0 гр.
0 гр.
Фибри няма няма
Бълтъчини 29.1 гр. 97 гр.
Сол 0.49 гр. 1.65 гр.

Всички овкусени варианти:

Хранителни стойности на 30 гр. порция на 100 гр.
Енергия kJ/kcal 511/122 1703/407
Мазнини
от които наситени

0.75 гр
0.3 гр.

2.5 гр
1 гр.
Въглехидрати
от които захари
1.8 гр
0.9 гр
6 гр
3 гр
Фибри няма няма
Протеин 25 гр 90 гр
Сол 0.45 гр 1.53 гр

Подходящ е за: Вегетарианци, за хора на без глутенова диета, подходящо за хора с непоносимост към лактоза и хора неупотребяващи генно модифицирани храни (Non-GM).

Алергени: Няма.

Забележка: Вкусът шоколадов фъстък не съдържа ядки.

Хранителна информация (за 100 грама продукт)
Белтъчини 97%
Въглехидрати 0%
Мазнини 1.5%
Калории (kcal) 392
Лактоза Няма
Глутен Няма
Алергени Няма
Продукта е подходящ за:
Отслабване Да
Пиене преди сън Да
Заместител на хранене Да
Поддръжка на ставите Да
Добавка към храната Да

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение
Подобни продукти по тип и цени: