Няма наличност - Доставка до 10 Дни
Продуктов код: 009
Тегло (с опаковката): 1.04 кг.
Продукта е публикуван в категории: Протеини Bulk
Производител: Bulk Powders
Протеини Bulk и хранителни добавки от Англия
Извести ме когато продукта е отново в наличност:

Опции

Неовкусен
Banana Fudge
Шоколад
Шоколадов фъстък

Продукта не е в наличност

IconЗапитване за този продукт

Качествен хидролизиран телешки протеин: чист 97% телешки изолат със страхотен вкус и лесно разтворим!

Beef Protein Isolate на Bulk Powders е телешки протеин - евтин и много чист хидролизиран протеин изолат, който заради чистотата и цената си се ползва най-често като заместител на хранене.

Всички видове протеин НЕ са в наличност, което е по вина на производителя. Същия вид протеин от друг доказан английски производител можете да купите тук: Хидролизиран телешки протеин MyProtein.

Нашият хидролизиран телешки изолат на прах, е от първокласен източник с впечатляващ аминокиселинен профил и лесно се смесва с всякакъв вид течности. Съдържа невероятно високото 97% протеиново съдържание, налично в 4 различни вкуса или във вариант без аромат за комбиниране с любимата ви напитка или храна.

Сертификат: можете да се убедите в съдържанието и качеството на телешкия ни протеин от този сертификат за качество (PDF).

Това е най-модерният в света телешки протеин на прах, предлагащ невероятно високо 97% съдържание на протеин, използвайки HydroBEEF ™ технология, произведен от прясно европейско говеждо месо. Съдържа 29.1 грама протеин в порция от 30 грама протеинов прах, с 0 грама въглехидрати и само 0.45 грама мазнини!

HydroBEEF ™ телешкият протеин е качествен протеинов източник с ултра високо 97% съдържание на протеин. Това го прави един от най-чистите налични протеинови източници в света, без конкуренция. Чудесен е, ако търсите алтернатива на традиционния суроватъчен протеин, ако спазвате строга палео диета или ако имате непоносимост към лактоза.

Благодарение на 97% съдържание на протеин, HydroBEEF ™ е един от най-чистите източници на протеини, които могат да се купят с пари, само с 0,45 гр. мазнина на порция и нула въглехидрати. Уникален процес на хидролиза разгражда по-големите протеинови връзки, за да осигури превъзходна разтворимост на този изолат. Резултатът е сериозна формула - протеинов шейк за треньори, напреднали спортисти и състезатели, които искат само чист протеин, без нищо допълнително.

Нашият HydroBEEF ™ телешки протеинов изолат 97 е идеален, ако сте с непоносимост към лактоза или търсите алтернатива на традиционните суроватъчни прахове. Също така е чудесен вариант, ако сте на палео диета и искате да сведете до минимум приема на въглехидрати и мазнини.

Поради високата си чистота, някои хора могат да намерят неовкусения вариант за неприятен на вкус, така че ако вкусът е важен за Вас, препоръчваме да изберете овкусената опция, за да направите вашето преживяване с телешкия ни протеин по-приятно.

Моля, обърнете внимание, HydroBEEF™ Beef Protein Isolate 97 има пенлива консистенция поради съдържанието на 97% протеин. Това е по-забележимо в неароматизираната версия, която е с по-висока чистота.

Най-ниската цена за телешки протеин в България:

 • Опаковка от 1 кг (33 дози) = 43 лева за килограм телешки протеин. Цена: 1.30 лв на доза.
 • Опаковка от 2.5 кг (83 дози) = 95 лв (38 лв за кг), 1.10 лв за една доза.
 • Опаковка от 5 кг (167 дози) = 172 лв (34 лв за кг), 1.02 лв на доза.

Указания за прием:

Смесете 1 лъжичка (приблизително 30 грама) протеин с 200 мл. вода и разбъркайте. Използвайте от 1 до 3 порции дневно в зависимост от изискванията Ви за прием на протеин.

Кога да го пиете: Телешкият протеин обикновено се приема смесен с храна като заместител на хранене или преди лягане за сън. Можете да го използвате през целия ден и между храненията, за да увеличите приема на протеин от организма ви при високопротеинова диета.

Комбиниране: Beef Protein Isolate 97 на Bulk може да се комбинира с всякакъв вид храна и хранителни добавки, от стандартните храни и напитки, до витамини и тестостеронови буустери.

Често телешкия протеин се комбинира със суроватъчен в съотношение 3:1 или 4:1. Така получавате много евтин и чист протеин с по-висока биологична стойност.

Патентът HydroBeef®, освен че е съставен от силно концентрирани хидролизирани говежди протеини (97%), може да се похвали с много интересен аминокиселинен профил, който е доказал, че има дори по-голяма "азотна оценка" от суроватъчните протеини (101,5 срещу 100 за суроватъчния). Хидролизираният телешки протеин има особено високи нива на аминокиселините пролин, глутамин и аргинин.

Това прави тази протеинова смес подходяща за най-чувствителните непоносими към лактоза или млечни протеини хора, които търсят алтернативен начин за подпомагане на възстановяването на мускулите, като се има предвид, че телешкият протеин има всички храносмилателни и абсорбционни особености на "хидролизираните" / предварително усвоени протеини от други източници. По-конкретно, съединението на "разглобените" полипептидни вериги се състои от:

15% от пептидите са с молекулен размер = 6000 Далтона;
55% са в диапазона 3000 Далтона;
30% се счита за истински "супер пептид" с молекулно тегло 500 Далтона или по-ниско.

Точно като колагенът, телешкият протеин съдържа висока концентрация на четири аминокиселини: глицин (glycine), пролин (proline), хидроксипролин (hydroxyproline), и аргинин (arginine).

Всичко в този тип протеин е в полза на отличната смилаемост и бързата бионаличност за по-ефективен и бърз процес на възстановяване на мускулите. Специфичният аминокиселинен профил на хидролизирания от говеждо месо протеин помага за подкрепата и структурната защита на хрущялите и връзките. Имайте предвид, че глицинът, аминокиселина, присъстваща в по-голямата част от животинските протеини и намираща се в сухожилията и мускулите, съставлява около една трета от структурата на колагена, където пролинът и хидроксипролинът също участват в състава (присъстват във висока концентрация в хидролизираното телешко месо).

Тези аминокиселини са особено популярни за последователите на палео диетата, но са подчертани и от гледна точка на поддръжка на човешкото тяло срещу стареенето. Всъщност, телешкият протеин е протеинова смес, почти задължителна за по-зрели спортисти, защото съдържа всички онези "градивни тухли", необходими когато извършвате дейности с висок потенциал за разграждане на протеини, със силно въздействие върху поддържането на функционалността на ставите и връзките. Освен това, глицинът е инхибиторен невротрансмитер в централната нервна система, където помага за регулирането на двигателните неврони и насърчава по-бързото преминаване на нервната система от състояние на тревога по време на тренировка в режим на възстановяване след тренировка.

Beef Protein Isolate от Bulk е подходящ за:

 • Особено подходящ за спортисти над 30 години. Аминокиселинния му профил подпомага силно поддръжката на ставите (съдържа големи количества аминокиселини съдържащи се в колагена).
 • За предотвратяване на травми и възстановяване на хора с травми и проблеми със ставите.
 • За спортисти с ограничен бюджет. Цената е важна! Хора за които суроватъчният изолат е скъп, могат да го заменят с хидролизиран телешки изолат и да спестят много пари дългосрочно (разликата в цената между телешкия изолат и суроватъчния е 25-30%).
 • Подходящ за хора с непоносимост към лактоза и мляко.
 • Пие се вечер преди лягане или се добавя към някое от храненията ви за вдигане на нивата на приемания протеин.
 • Евтин е и се ползва като заместител на хранене - изпийте една доза по всяко време на деня между храненията или го смесете с храната, например на закуска.
 • Не е подходящ за пиене веднага след тренировка. Ще получите по-добри резултати, ако след приключването на тренировката приемете суроватъчен протеин - суроватъчен изолат или суроватъчен концентрат.

Съдържание на Beef Protein Isolate Bulk:

 • Белтъчини: 29.1 гр. в една порция от 30 грама.
 • Лактоза: Няма.
 • Мазнини: По-малко от половин грам в порция.
 • Въглехидрати: Няма.

Ползи от нашия хидролизиран телешки протеин:

 • Високи нива на протеин. С 29 грама протеин на 30 грама продукт, този протеинов изолат е лесен начин да добавите допълнителни количества протеини към вашата диета.
 • Ниска цена! Най-добрата цена за телешки изолат на пазара в България. Всяка порция съдържа невероятните за тази цена 29 грама протеин.
 • Отличен вкус: Предлага се в 4 чудесни вкуса или без аромат за протеинови пуристи.
 • Гладка текстура: инстантизиран е със слънчогледов лецитин, за да ви осигури незабавно смесване без бучки.
 • Поддръжка и покачване на мускули: Идеален е за поддържане и качване на мускулна маса.

Съставки на телешкия протеин Bulk (за различните вкусове):

Неовкусен вариант (без вкус): 100% хидролизиран телешки протеин.

Всички останали вкусове: телешки хидролизиран протеин, слънчогледов лецитин (разтворител), какао на прах, ароматизатор (за вкусове шоколад и шоколадов фъстък), оцветител (бананов крем - карамел), сукралоза.

Хранителни стойности на продукта:

Неовкусен вариант (без вкус):

Хранителни стойности За 30 гр. порция За 100 гр.
Енергия kJ/kcal 497/118 1640/392
Мазнини
от които наситени
0.45 гр.
0.15 гр.
1.5 гр.
0.5 гр.
Въглехидрати
от които захари
0 гр.
0 гр.
0 гр.
0 гр.
Фибри няма няма
Бълтъчини 29.1 гр. 97 гр.
Сол 0.49 гр. 1.65 гр.

Всички овкусени варианти:

Хранителни стойности на 30 гр. порция на 100 гр.
Енергия kJ/kcal 511/122 1703/407
Мазнини
от които наситени

0.75 гр
0.3 гр.

2.5 гр
1 гр.
Въглехидрати
от които захари
1.8 гр
0.9 гр
6 гр
3 гр
Фибри няма няма
Протеин 25 гр 90 гр
Сол 0.45 гр 1.53 гр

Подходящ е за: Вегетарианци, за хора на без глутенова диета, подходящо за хора с непоносимост към лактоза и хора неупотребяващи генно модифицирани храни (Non-GM).

Алергени: Няма.

Забележка: Вкусът шоколадов фъстък не съдържа ядки.

Хранителна информация (за 100 грама продукт)
Белтъчини 97%
Въглехидрати 0%
Мазнини 1.5%
Калории (kcal) 392
Лактоза Няма
Глутен Няма
Алергени Няма
Продукта е подходящ за:
Отслабване Да
Пиене преди сън Да
Заместител на хранене Да
Поддръжка на ставите Да
Добавка към храната Да

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение