catalog/blog/herbarenol izhvarlya vodata - онлайн магазин за протеини Bulk

Тренирате като луди, но все нещо не достига за перфектния външен вид? Причината е гадната вода, която стои под кожата и ви пречи да изглеждате перфектно дори вече да сте свалили повечето мазнини. А водата можете да изхвърлите само ако спазвате супер стриктна диета, и то за продължителен период от време.

И аз съм като вас, и затова реших да опитам нещо ново - продукт за изхвърляне на излишната вода от тялото, който се нарича Herba renol.

Вие можете да спазвате стриктна диета за поне 4-5 до 7 дни и да изхвърлите доста вода. Като за целта през това време ще трябва да приемате по-малко сол и да ядете много по-малко въглехидрати и тогава организма ви ще започне да изхвърля водата.

Аз не мога да спазвам всичко това за толкова дълъг период от време и затова реших да се освободя от водата с една българска добавка - Хербаренол. Много от вас са опитвали най-известния и широко рекламиран по телевизията Хидролесс и са разочаровани.

Мислите си, че този тип добавки не работят защото сте чели такива мнения? Работят и още как! Просто Хидролесс не работи - активните съставки в него са в смешни концентрации и затова ефекта му е нулев.

Ползи и предимства на Herba renol

✅ Цената на продукта е фиксирана във всички сайтове на 40 лева. Ниска цена на Herbarenol имаше само в този онлайн магазин https://fastachenomaslo.com/herbarenol - пак е 40 лв за опаковка, но само тук се спестяваха 5 лв, като получавате безплатна доставка. За съжаление, Herba renol вече не се продава там и няма да го продават повече.

 • Herbarenol е произведен в България от български фармацевтичен завод с най-висок клас сертифициране - американския GMP. В същия завод се произвеждат поне 20 известни БГ лекарства, които всички ние купуваме от аптеките.
 • Съдържа добре познати съставки, които се съдържат в най-добрите подобни чуждестранни продукти, но са скъпи.
 • Има високо процентно съдържание на активни вещества за всяка от съставките.
 • Herbarenol е разработен от един от успешните български фитнес състезатели, сега треньор (треньор, който тренира само фитнес състезатели и персонални клиенти, не е някой от треньорите които познавате по фитнесите).
 • Работеща и тествана добавка - тествана (и се ползва и в момента) от няколко от топ фитнес състезателите в България. Които се тренират от същия треньор. Живко Петков, който стана вицесветовен шампион по културизъм в Испания през 2022, е един от тях.
 • Herbarenol е продукт "3 в 1" - продукт за изхвърляне на водата, за пикочните пътища и уринарния тракт - няма нужда да се комбинира с други продукти.
 • С покупката на Хербаренол, получавате 20 пъти по-изгоден аналог на Хидролесс - https://fitnesdieta.com/analozi/hidroless
 • Получавате и 3 до 8 пъти по-изгоден аналог на Цистирен - https://fitnesdieta.com/analozi/cystiren и Уринал Акут - https://fitnesdieta.com/analozi/urinal
 • И да, Хербаренолът има силно действие - необходими са само два приема на ден по 1 таблетка. Виждате резултата в огледалото след само 2-3 дни, а го "усещате" още първия ден.

Състав - една таблетка Herbarenol съдържа:

 • Стандартизиран сух екстракт от бреза (Betula Pendula) - 700 мг (силните подобни препарати обикновено имат по 500 мг)
 • Маноза (D-Mannose) - 500 мг.
 • Стандартизиран сух екстракт от червена боровинка (Cranberry extract) - 200 мг.

Мнението ми за Хербаренол

Продукта не е никак евтин. Но това е може би защото той всъщност излиза маалко по-евтино от някои аналогични продукти на пазара у нас. За какво да сваляш цената на хранителна добавка, която така и така е на добра цена?

На първо четене ефекта от добавката е поне 20-30 пъти по-силен от Хидролесс, но го взимам от само 2-3 дни. Таблетките са големи, явно са държали наистина да имат по-големи количества активни съставки от другите конкурентни продукти. Гълтат се лесно, защото са гладки и се плъзгат лесно в гърлото.

След като изпиеш първата таблетка, ти се допикава още в рамките на първите 1-2 часа. Което следва отново в следващите часове, но не е прекалено често и натоварващо. Ходиш до тоалетната може би с 30% по-често. Действието на таблетката на Herbarenol намалява в рамките на 5-6 часа, тогава пиеш и втората.

Добре е да си направиш сметката и да пиеш първия Хербаренол сутрин и втория по обяд или в ранния следобяд - за да може до вечерта действието му да отслабне достатъчно и де не ставаш до тоалетната през нощта да пикаеш.

Имайте наум, че все пак двете таблетки, които ще пиете на ден действат според мен дори повече от 24 часа - първо изпих 2 таблетки за тест и спрях, но забелязах засилено изхвърляне на вода дори и на втория ден.

Важно е да се знае, и че ако пиете Хербаренол не за да се обезводните, а при проблеми с пикочните пътища, то трябва да го пиете поне 5-7 дни без прекъсване - екстракта от червена боровинка действа с натрупване, а бактериите в уринарния тракт няма как да ги изхвърлите и унищожите за един ден.

Можеби ще тествам и с доза от три таблетки на ден за период от 2-3 дни - 100 кг съм и вероятно при мен добавката действа по-слабо отколкото при някоя хърбава жена, която има-няма и 50 кила :)

Ще споделя мнение отново след още една-две седмици.

 • Публикуван от : Bulk.bg
 • На дата: 08.06.2023 г.
 • В категория: Категория: Мнения
 • Коментари: 0
Нагоре