catalog/blog/skinsculpt sreshtu celulit - онлайн магазин за протеини Bulk

Според няколко проучвания от целулит в световен мащаб се оплакват от около 80% от жените. Въпреки, че много хора смятат, че той не засяга мъжката част на населението, то 10% от мъжете също са засегнати от това неприятно състояние на кожата. Отстраняването му е трудно, а често ефектът е временен. Въпреки това обаче с напредването на технологиите във фармацевтичния сектор има доста продукти, които ефективно се справят с портокаловата кожа, е един такъв е SkinSculpt - хапчета против целулит на MyVitamins.

ефикасни хапчета против целулит

За разлика от останалите продукти в тази категория, които може да срещнете на пазара, хапчетата против целулит на MyVitamins са изцяло натурални и представляват уникална ĸoмбинaция от хранителни вещества за ĸpacoтa, вĸлючитeлнo Dimpless, който е природен източник на ензима SuperOxide Dismutase. За който пък се смята, че ефективно се бори с образуването на целулит по ĸpaĸaтa и седалището.

Те са безвредни за здравето, няма странични ефекти от приема им, и много е важно да уточним, че с тях не може да отслабнете, но може да имате една по-гладка и еластична кожа на тялото. В състава на този хранителен продукт влизат още хиалуроновата киселина, витамин C и холин, които имат своя доказан ефект върху по-еластичния вид на кожата.

Продуктът на SkinSculpt се свързва с мастните депа и подпомага тяхното разграждане и отвеждане от тялото, а резултатът е видим само след 1 месец прием на таблетките. Ако имате ниска форма на целулит, приемайте по 1 таблетка дневно, при по-висока форма, може да приемате по 2-3 таблетки на ден, без никакъв проблем. Тези хапчета за целулит наистина работят, а това е доказано от контролирано проучване на 41 жени на възраст между 31 и 50 години за период от 8 седмици.

Вземете още сега SkinSculpt на страхотната цена от 49 лева за 60 капсули и се отървете от досадната портокалова кожа завинаги!

  • На дата: 24.11.2022 г.
  • Коментари: 0
Нагоре