catalog/blog/akvaren free life.png - онлайн магазин за протеини Bulk

АкваРен e български продукт срещу целулит и за изхвърляне на излишната вода от тялото, поддържа дейността на бъбреците и уринарния тракт.

Аз тренирам много, но малко не ми достига за по-добър релеф за да постигна перфектния външен вид. Причината е гадната вода, която е под кожата ми и пречи да изглеждам перфектно дори когато съм свалил мазнините. А водата можете да изхвърлите само ако имате стриктна диета, и то за продължителен период от време.

И тъй като аз съм с такива проблеми (релефен съм, но не достатъчно :) ), а не мога да спазвам строга диета за дълъг период от време, реших да опитам нещо ново - продукт за изхвърляне на водата от тялото, който се нарича АкваРен.

Акварен е втория подобен продукт, който тествам и пиша мнения за него и е в момента най-изгодната българска добавка за отводняване - преди около месец писах за другия български подобен продукт Херба ренол, който е малко по-скъп.

Защо реших да тествам втори продукт за обезводняване?

Хербаренол не е лош, но е СКЪП (струва 40 лв), той е комбиниран продукт за изхвърляне на вода плюс чистене на бактерии от уринарния тракт (боровинката в продукта). Докато АкваРен е само за чистене на вода, но пък излиза с 30-40% по-евтино, което е перфектно ако го взимаш заради изчистването на водата от тялото.

Ползи и предимства на АкваРен

✅ Цената на АкваРен е фиксирана във всички сайтове на 35 лева. Ниска цена на АкваРен има в този онлайн магазин https://fastachenomaslo.com/akvaren - цената е 35 лв за опаковка, но само тук ще спестите 5 лева, като получите безплатна доставка.

 • Aquarenn на FreeLife е произведен в България от български фармацевтичен завод.
 • Не се измисля топлата вода - Aquarenn съдържа добре позната, тествана и работеща съставка, която я има във всички подобни чуждестранни продукти - екстракт от бреза.
 • Има високо процентно съдържание на активни вещества в екстракта.
 • Защото е произведен с качествен Български екстракт, а не с евтин китайски.
 • Запазва водно-солевия баланс на тялото и не изсушава кожата.
 • Опаковката на Aquarenn ви стига за 20 дни - съдържа 60 таблетки по 400 мг екстракт от бреза, пият се по 3 хапчета на ден.
 • Защо АкваРен има НИСКА цена спрямо другите подобни продукти? Опаковката от 60 таблетки (по 400 мг екстракт от бреза) съдържа общо 24 грама активно вещество за 35 лв - цена за един грам екстракт от бреза 1.45 лв.
 • За сравнение една опаковка Хербаренол съдържа 30 таблетки по 700 мг бреза - общо 21 грама за 40 лв - струва ви 1.90 лв на грам.
 • АкваРенът има силно действие - тъй като таблетките са по-малки, са необходими три приема на ден по 1 таблетка. Това ви дава предимството да можете да дозирате точно и да пиете таблетката точно когато желаете. А резултата виждате в огледалото още в първите 2-3 дни.

Състав - една таблетка АкваРен съдържа:

 • Стандартизиран сух екстракт от бреза (Betula Pendula) - 400 мг.

Мнението ми за АкваРен

И този продукт не е евтин. Но това е така може би защото той излза с поне 30% по-евтино от аналогичните продукти за отводняване на пазара у нас. За какво да сваляш още цената на хранителна добавка, която така и така е най-евтината в нишата си? А излиза най-евтино заради най-високото съдържание на активна съставка в продукта.

След като изпиеш първата таблетка, ти се допикава в рамките на първите 1-2 часа. Което следва отново в следващите няколко часа, но не е прекалено често. Действието на таблетката на АкваРен намалява в рамките на 3-4 часа, тогава пиеш и втората, а след това и третата.

Добре е да си направиш сметката и да пиеш първия Aquarenn сутрин, втория по обяд и третия в ранния следобяд, за да може до вечерта действието му да отслабне и да не ставаш да пикаеш през нощта.

Мнения на жени изпробвали продукта са, че той действа отлично и се изхвърля водата, като за целулит и отекли крака трябва да се пие АкваРен в комбинация с Еньовче и се получава два пъти по-силен ефект.

Лично на мен ми предстои да тествам и с доза от 4 таблетки на ден за период от няколко дни - 97-98 кг съм и е много вероятно по-голямата доза да има по-силен ефект при мен. Ще споделя мнение отново след около месец. А дотогава следим ефекта, мерим се, наблюдаваме, снимаме :)

Тренирайте здраво и следете Bulk.bg за още полезни съвети за релефа ви.

 • Публикуван от : Bulk.bg
 • На дата: 17.08.2023 г.
 • В категория: Категория: Мнения
 • Коментари: 0
Нагоре