Bulk.bg е онлайн магазин за продажба на протеини на ниска цена. Ние сме вносител на продуктите на марката BULK (Bulk Powders )  Магазина ни продава казеин, суроватъчен, растителен и телешки протеин, а също и други продукти от английската марка Bulk, която е голям производител на хранителни добавки, протеини и здравословни храни и се е доказала като най-доброто съотношение цена-качество на световния пазар.

Марката Bulk Powders преди известно време бе ребрандирана като BULK - отдолу можете да видите как бе сменено логото на бранда (преди-след):

Bulk powders и Bulk бранд лого

Важно: Bulk.bg е отделна, българска фирма и не е обвързана с Bulk по никакъв начин. Bulk.bg е вносител на продуктите на BULK в България, като се опитваме да продаваме продуктите на възможно най-ниски цени и поддържаме непрекъснато в наличност най-купуваните видове продукти.

Онлайн магазин Bulk.BG и предимствата на продуктите Bulk:

Освен качеството, основно предимство на продуктите на Bulk е цената - никоя друга марка не може да се доближи до съотношението цена-качество на протеините Bulk.

Предимствата на интернет магазин "Bulk.bg" - защо да купите точно от нас?

1. Бърза доставка за София (до един работен ден).
2. Бeзплатна доставка за някои райони на София.
3. Много ниска цена - на всички продукти!
4. Гъвкави възможности за разплащане: с карта, при доставка на място, през Ипей, Изипей и на банкомат.

Приятно пазаруване! Екипът на Bulk.bg.

Notice: Undefined variable: date_install in /home/bulk/public_html/catalog/controller/module/microdatapro.php on line 385