Онлайн магазин Bulk.bg има 2 опции за доставка:

Зона 1: Безплатна доставка за поръчки над 20 лева за определени райони на град София

Доставката на протеини е БЕЗПЛАТНА ако поръчката е на стойност над 20 лева - само за следните райони на София: Районът между Лъвов мост и Сточна Гара, район Оборище, район Подуене, жк Слатина, Гео Милев и Редута, жк Сухата Река, Хаджи Димитър и Стефан Караджа, Орландовци, жк Левски, Левски В и Левски Г, Враждебна. Продуктите се доставят с наш транспорт като продукта се заплаща:

  • По банков път - плаща се по банкова сметка: BG19INTF40015048600892, получател: Фъстъчено масло ЕООД.
  • С дебитна или кредитна карта през MyPos.
  • Стандартно с наложен платеж - плащате в момента на получаване на продуктите.
  • Ако желаете, можете да отворите и проверите продуктите преди да ги заплатите.
  • Доставката на по-големи обеми продукти се договаря предварително!

Зона 2: За доставка до всички други райони на град София и до всички останали населени места в България, важат условията отдолу:

Доставката на избрания продукт/и се извършва чрез куриерска фирма Спийди в срок до 2 работни дни (в работни дни), като обикновено успяваме да доставим избраната от вас стока и по-рано (за София се доставя за 1 ден). Цената за доставка зависи от теглото и цената на продуктите които сте закупили и от адресът където трябва да бъде доставен продукта - дали ще се доставя до ваш адрес или до офис на Спийди.

За доставка имате две опции: доставка до офис или доставка директно до адреса Ви. Протеините тръгват от град София.

Цената за доставка се калкулира и изписва в процеса на поръчката. Приблизителна цена на доставка има и на страницата на всеки продукт.

Notice: Undefined variable: date_install in /home/bulk/public_html/catalog/controller/module/microdatapro.php on line 385